Bediening

Restaurant IL Gattopardo in Rotterdam zoekt personeel in de bediening

Het restaurant

Restaurant IL Gattopardo, een nieuw Italiaans Fine Dining restaurant op een toplocatie in Rotterdam in de trendy wijk Katendrecht aan het Deliplein, is op zoek naar personeel in de bediening. Restaurant IL Gattopardo heeft zijn deuren al geopend maar wil het team uitbreiden en versterken. Het concept is ontstaan uit de wens van de Italiaanse chef-kok Salvatore Randazzo om authentieke Italiaanse voedselcombinaties en smaken opnieuw te creëren door gebruik te maken van Italiaanse en Rotterdamse/ Nederlandse seizoensgebonden ingrediënten. Het resultaat is een uniek fine dining menu met de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende gangen of zo gewenst ‘a la carte’.

Het Team

Voor ons Team zijn we op zoek naar gepassioneerde en hardwerkende mensen met dezelfde wens om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.
Het Team dat bij IL Gattopardo werkt, wordt samengesteld in overleg met chef-kok Salvatore Randazzo en gastheer Vincent Muller.

Waar zijn we naar opzoek?

Jij zorgt ervoor dat elke gast zich welkom, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Wij willen dat onze gasten kunnen genieten van de uitstekende service dat ons restaurant kenmerkt.
Jij deelt graag je passie en licht met liefde de menu’s toe. Hierbij kun jij adviseren en upsellen waardoor de gast een uitstekend bezoek ervaart. Daarnaast zul je assisteren met het openen en sluiten, het opzetten en poleren van het servies, glaswerk en bestek.

Vaardigheden en capaciteiten

Je bent proactief: je houdt actief de gasten in het oog waarbij je kan anticiperen op speciale wensen en geef je suggesties gebaseerd op dieet wensen of allergenen.
Je hebt een positieve uitstraling: je verwelkomt de gasten, toont kennis en kunde en laat de gast zich gewaardeerd en gezien voelen.

Je bent flexibel: je luistert naar de wensen van een gast en doet er alles aan om hun verwachtingen waar te maken. Je aarzelt niet om je collega’s te hulp te schieten wanneer nodig en daagt jezelf daarbij uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Je bent creatief: jij weet hoe je een unieke beleving voor al onze gasten kan verzorgen afgestemd op hun wensen. Hierbij kan het gaan om zakelijke- of recreatieve gasten, maar je kunt ook denken aan families en koppels.

Je bent een echte team-player: collega’s kunnen op jou bouwen en je geniet ervan om samen met het team alles op rolletjes te laten lopen.
Je deelt onze waarden: Vertrouwen, Respect, Samenwerking, Enthousiasme, Toewijding en Zorg.

Competenties:

  • Samenwerkend
  • Creatief
  • Kwaliteitsgericht
  • Gastgericht
  • Stressbestendig

Wat bieden wij?

Samen doen we er alles aan om onze gasten de beste ervaring en eten te bieden. Daarnaast bieden wij jou een unieke positie en de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies binnen het bedrijf. Je werkt in een formele omgeving maar in een vriendelijke sfeer.


Begin datum: Per direct

Contact:

Wil je solliciteren, of misschien eerst meer weten? Neem dan contact op met:
Vincent Muller (06 – 510 779 86) of
Salvatore Randazzo (06 – 464 144 19)

Beide te bereiken op
info@ilgattopardo.nl

Wij zijn aangesloten bij Euro-Toques en werken met duurzame- eerlijke- en streekproducten.